Handzušova kariéra nie je na konci, možno sa vráti do NHL

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Michal Handzuš
Michal Handzuš si už v budúcej sezóne dres Chicaga neoblečie. Foto: SITA/AP

BANSKÁ BYSTRICA 25. februára (WEBNOVINY) – Kariéra Michala Handzuša sa ešte nekončí, slovenský hokejový útočník sa možno vráti aj do prestížnej NHL. Handzuš bude mať v marci 38 rokov, ale jeho agent Matt Keator tvrdí, že sa má dobre a hokejovo ešte má čo ukázať.

„Jeho kariéra ešte nie je na konci. Stále má záujem pokúsiť sa o návrat do NHL. Nikdy to nevylúčil. Túto sezónu odohral na Slovensku aj preto, aby bol viac s rodinou a doliečil si niektoré zranenia,“ povedal Keator v rozhovore pre ESPN.

Server Prohockeytalk nevylučuje, že niekto v zámorí ešte siahne po skúsenostiach defenzívneho stredného útočníka. Handzuš zatiaľ posledné dve sezóny v NHL odohral v tíme Chicago Blackhawks, kde sa tešil aj zo zisku Stanleyho pohára.

V aktuálnom súťažnom ročníku si obliekal dres rodnej Banskej Bystrice, v 22 zápasoch strelil 7 gólov a pridal 11 asistencií. Hokejisti Banskej Bystrice aj jeho zásluhou postúpili do extraligového play-off z 3. miesta a v prvom kole vyraďovacej časti si zmerajú sily s Trenčínom.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Michal Handzuš