Toto vás dojme, dcéra obrancu NHL napísala trénerovi list

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Dcéra obrancu Jordana Leopolda napísala trénerovi Minnesoty dojemný list. Foto: SITA/AP

COLUMBUS 3. marca (WEBNOVINY) – Posledné minúty pred uzávierkou prestupového obdobia v zámorskej hokejovej NHL priniesli veľmi dojemný príbeh z prostredia rodiny skúseného obrancu Jordana Leopolda.

Ten bol do pondelka hráčom Columbusu. Jeho 11-ročná dcéra Jordyn napísala list trénerom konkurenčného klubu Minnesota Wild s jednoduchou otázkou, či nechcú angažovať jej otca.

„Ocko sa bez rodiny cíti osamelý, ja som bez neho úplne stratená. Celá rodina bývame v Minnesote, ocko chýba aj mame, mojim dvom sestrám a bratovi. Ocko má v tíme prevažne mladých spoluhráčov, navyše ani nehráva. Trvá to už od novembra a ja to tak nechcem nechať. Wild nevyhrávajú veľa zápasov a Vás, milí tréneri, to isto hnevá, pretože potrebujete obrancu. Mohli by ste teda, prosím, prosím, prosím, požiadať Blue Jackets o výmenu,“ uviedla malá Jordyn v liste pre trénerov Minnesoty, ktorý zverejnil jeden z miestnych novinárov.

Vedenie Wild dcére Jordana Leopolda vyhovelo a v pondelok ho získalo výmenou za Justina Falka a výber v 5. kole tohtoročného draftu. „Nie je vždy všetko iba o biznise,“ uviedol na Twitteri generálny manažér Columbusu Jarmo Kekäläinen. Leopold je v posledných rokoch kočovníkom, za šesť rokov hral za osem klubov.

Správu priniesol Pioneer Press.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia