Video: Richard Pánik odhodil súperovu hokejku do hľadiska

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Richard Pánik
Richard Pánik sa v NHL postaral o kuriózny moment, keď odhodil súperovu hokejku do hľadiska. Foto: SITA/AP

TORONTO 27. marca (WEBNOVINY) – Na štvrtkový zápas NHL medzi Torontom a Floridou určite nezabudne fanúšik, ktorý si vďaka Richardovi Pánikovi domov odniesol nečakaný suvenír. Slovenský hokejista v 55. minúte za stavu 1:3 po súboji s útočníkom ‚panterov‘ Brandonom Pirrim, odhodil jeho hokejku do hľadiska.

Všetky výsledky štvrtkových zápasov NHL nájdete

—-> V TOMTO ČLÁNKU.

Pánik netušil, že Pirri hokejku nedrží

Radosť chlapca v hľadisku Air Canada Center však neobmäkčila rozhodcov, ktorí Pánikovi udelili desaťminútový osobný trest a zápas sa pre neho predčasne skončil.

„Bojovali sme o puk, mali sme prekrížené hokejky. Netušil som, že tú svoju nedrží už v rukách. Normálne som len dohral súboj. Nemal som záujem vyhodiť mu hokejku mimo hraciu plochu. Bol som k nemu otočený chrbtom a vtedy je ťažké zistiť, či má alebo nemá hokejku v rukách. Rozhodca ma vylúčil a mne nezostáva nič iné, iba to rešpektovať,“ povedal v rozhovore pre klubový web Pánik.

Torontu sa nedarí

Florida sa tešila z víťazstva 4:1 a udržala si šance na play-off. Priblížila sa na tri body Bostonu a Ottawe. Maple Leafs sa nedarí, prehrali siedmy duel v rade a nemajú šancu dostať sa do play-off. Do konca sezóny čaká na Toronto ešte sedem zápasov a len dva z nich s tímami, ktoré nemajú šancu postúpiť do play-off. Leafs neboli vo vedení v stretnutiach už 23 tretín či 468 minút a 50 sekúnd.

Prejavuje sa to aj na diváckom záujme, oficiálne bolo vo štvrtok proti Floride na zápase 18 831 divákov, ale množstvo sedačiek bolo prázdnych. „Nie je to zábavné stále prehrávať. Musíme však hrať s hrdosťou, v každom zápase sa veľmi snažiť a pokúsiť sa ešte potešiť fanúšikov. Zároveň chceme skomplikovať zápasy súperom,“ uviedol pre klubový web Pánik.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Richard Pánik