Višňovský sa zotavil, jeho návrat však uponáhľať nechcú

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Ľubomír Višňovský
Ľubomír Višňovský (obranca) - dátum a miesto narodenia: 11. augusta 1976 v Topoľčanoch, súčasný klub: New York Islanders (USA/NHL), štarty v reprezentácii/góly: 141/18, predchádzajúce účasti na ZOH: 2010, 2006, 2002, 1998 Foto: SITA/AP

NEW YORK 27. marca (WEBNOVINY) – Slovenský hokejista Ľubomír Višňovský je už zdravotne v poriadku, trénuje, ale tréneri New Yorku Islanders nechcú uponáhľať jeho návrat do zostavy. Podľa kouča Jacka Capuana doprajú topoľčianskemu rodákovi ešte deň či dva pauzy, aby sa úplne zotavil a oddýchol si pred rozhodujúcou fázou sezóny.

Višňovský mal v stredu voľno, vo štvrtok absolvoval dobrovoľné predpoludňajšie rozkorčuľovanie. Večer však proti Los Angeles Kings ešte nenastúpil. Do zostavy by sa mohol vrátiť počas víkendu. Višňovský vynechal posledných päť duelov Islanders pre liečbu zranenia v dolnej časti tela.

Tridsaťosemročný obranca odohral pre zdravotné problémy a pre pauzy po dohode s trénerom v tejto sezóne 46 stretnutí, v ktorých nazbieral pätnásť bodov (4+11). V Islanders pôsobí od ročníka 2012/2013. Informácie zverejnil denník Newsday na svojom webe.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ľubomír Višňovský