Andrej Sekera sa zranil, nedohral zápas v Chicagu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Andrej Sekera sa zranil. Foto: archívne, SITA/AP

CHICAGO 31. marca (WEBNOVINY) – Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera z Los Angeles Kings nedohral pondelkový duel na ľade Chicaga pre zranenie v dolnej časti tela.

Presná diagnóza zatiaľ nie je známa. Sekera sa zranil v závere druhej časti hry a vo zvyšku duelu, v ktorom jeho tím prehral 1:4, sa už na ľade neobjavil.

„Niečo nie je v poriadku. Viac budem vedieť až po utorkovej návšteve lekárov,“ priznal v rozhovore pre LA Times Sekera, ktorému na nohu spadol jeden z protihráčov.

Los Angeles bojuje o play-off a rodák z Bojníc mu bude v prípade dlhšej absencie citeľne chýbať. Sekera od februárovej výmeny odohral za Kings šestnásť stretnutí s bilanciou jeden gól a tri asistencie. Vďaka plneniu defenzívnych úloh patrí medzi opory tímu.

Chicago – Los Angeles 4:1 (1:1, 2:0, 1:0)

Góly: 6. Bickell (Saad, Shaw), 22. Keith (MARIÁN HOSSA, Toews), 23. Hjalmarsson, 54. MARIÁN HOSSA – 20. Muzzin (T. Lewis, Shore)

Marián Hossa (Chicago) odohral 18:06 min, 1+1, 3 strely, Andrej Sekera odohral 14:05 min, 0+0, 1 strela, 2 tr. min, Marián Gáborík (obaja LA) odohral 16:38 min, 0+0, -1, 1 strela

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Andrej SekeraMarián GáboríkMarián Hossa