Extraligisti chcú vypočuť Lintnerov tím, čaká sa na Slovan

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Richard Lintner
Foto: SITA, Nina Bednáriková

KOŠICE 20. apríla (WEBNOVINY) – Zástupcovia klubov hokejovej Tipsport extraligy sa na budúci týždeň stretnú s pracovnou skupinou okolo Richarda Lintnera, ktorá pripravuje a iniciuje novú stratégiu pre slovenský hokej. Funkcionári tímov najvyššej súťaže sa na pozvaní Lintnerovcov na spoločnú schôdzku dohodli na pondelkovom slávnostnom zasadnutí akcionárov spoločnosti Pro-Hokej, ktoré sa uskutočnilo na pôde úradujúceho majstra v Košiciach.

Zhodli sme sa, že pozveme Richarda Lintnera a jeho skupinu na stretnutie. Chceme si vypočuť víziu jeho pracovnej skupiny,“ uviedol riaditeľ Pro-Hokeja Vladimír Paštinský.

V Košiciach sa konalo riadne zasadnutie Pro-Hokeja, na ktorom vyhodnotili sezónu 2014/2015 a schválili aj jej všetky výsledky. Preberali sa aj ďalšie otázky športovo-technického charakteru. V hrubom sa načrtli aj plány na ďalší súťažný ročník.

Budúca sezóna je stále v rovine úvah. Čakáme na vyjadrenie od Slovana a jeho stanovisko, kde bude v ďalšom ročníku hrať. Podľa toho, či bude desať alebo jedenásť tímov, bude potom vyzerať aj kalendár a model ligy. Po majstrovstvách sveta máme v pláne ďalšie stretnutie, na ktorom by sme chceli už vyriešiť všetky otázky okolo ďalšieho ročníka,“ doplnil Vladimír Paštinský.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Richard LintnerVladimír Paštinský