Hokejista Stoll čelí žalobe, mal pri sebe kokaín a extázu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Hokejista Stoll čelí žalobe, mal pri sebe kokaín a extázu
Útočník Los Angeles Kings Jarret Stoll sa ocitol za mrežami. Mal pri sebe drogy. Foto: SITA/AP

LOS VEGAS 21. apríla (WEBNOVINY) – Kanadský hokejový útočník Jarret Stoll z Los Angeles Kings mal pri minulotýždňovom zatknutí v bazénovej wellness časti hotelového komplexu MGM Grand pri sebe 3,3 gramu kokaínu a 8,1 gramu extázy. Zámorské médiá o tom informujú na základe policajnej správy.

Prokurátor teraz pripravuje trestné oznámenie proti hokejistovi. Predbežne stanovili termín súdneho pojednávania na 1. júla. Stoll sa pokúsil pred bezpečnostnou kontrolou ukryť drogy vo svojich šortkách. K držaniu látok sa priznal. Jeho obhajcom je David Chesnoff, medzi ktorého klientmi je množstvo známych celebrít.

Po zatknutí umiestnili Stolla do väzenia v Clark County. Hokejista Kings je po zložení kaucie päťtisíc dolárov už na slobode. Stoll získal s „kráľmi“ v rokoch 2012 a 2014 Stanleyho pohár. Po tejto sezóne, v ktorej Kings ani nepostúpili do play-off, mu vyprší platný kontrakt. Do Los Angeles prišiel v roku 2008 z Edmontonu, v NHL odohral 792 zápasov s bilanciou 140 gólov a 239 asistencií. Informácie zverejnili weby CBS, LA Times a TMZ.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Los Angeles Kings