Handzuš má viacero ponúk z Európy, zvažuje aj koniec kariéry

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Michal Handzuš
Michal Handzuš z HC'05 Banská Bystrica počas zápasu 32. kola Tipsport extraligy, v ktorom 'barani' prehrali s HC Košice 2:3. Banská Bystrica, 9. december 2014. Foto: SITA/Ján Viazanička

BANSKÁ BYSTRICA 1. júla (WEBNOVINY) – Hokejový útočník Michal Handzuš má na stole viaceré ponuky, zatiaľ sa však nerozhodol, kde bude v novej sezóne hrávať. Existuje aj možnosť ukončenia kariéry.

Majster sveta 2002 už šiesty týždeň doma v Banskej Bystrici naplno zarezáva a snaží sa pripraviť na tréningy na ľade. O centra je okrem materského HC ´05 záujem aj vo Švajčiarsku a na severe Európy.

Začiatkom augusta uvidím, ako sa budem cítiť a potom sa aj rozhodnem, ako ďalej. Prioritou je teraz pre mňa dať si poriadnu letnú prípravu a vidieť, čo moje telo zvládne. Podľa toho sa zariadim, či pôjdem do zahraničia, zostanem doma, alebo skončím s hokejom,“ uviedol v rozhovore pre bystricoviny.sk Handzuš, ktorého manželka je tehotná a pár očakáva ďalší prírastok do rodiny.

Tehotenstvo manželky ma v tomto uvažovaní neovplyvňuje. Ak sa rozhodnem, že niekam pôjdeme, tak si sadneme a dohodneme sa na tom spoločne. Momentálne je to všetko o mojom tele. Zatiaľ sa cítim dobre, avšak som iba v hrubej príprave, takže je náročné nejako sa hodnotiť. Chcem dať do toho v lete všetko a potom sa uvidí, ako to bude.“

Tridsaťosemročný Handzuš odohral poslednú sezónu v rodnej Banskej Bystrici. V NHL nastupoval naposledy v ročníku 2013/2014 za Chicago.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Michal Handzuš