Do Banskej Bystrice príde klub z KHL, oslávia výročie klubu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
HC 05 Banská Bystrica - HC Košice
Patrick White z HC´05 Banská Bystrica počas tretieho finálového zápasu Slovnaft play-off Tipsport extraligy 2014/2015 medzi HC´05 Banská Bystrica - HC Košice. Banská Bystrica, 5. apríl 2015. Foto: SITA/Ján Viazanička

BANSKÁ BYSTRICA 1. júla (WEBNOVINY) – Hokejový klub HC ´05 iClinic Banská Bystrica oslávi 10. výročie svojho založenia stretnutím s účastníkom Kontinentálnej hokejovej ligy Medveščakom Záhreb.

Duel sa uskutoční pod Urpínom 7. augusta o 17.00 h. Bližšie informácie budú známe v priebehu najbližších dní. Informácie zverejnil profil HC ´05 na sociálnej sieti Facebook.

Duel s Medveščakom bude pre vicemajstra jedným z dvanástich v predsezónnom období. Doma nastúpia zverenci Miroslava Chudého len dvakrát, najskôr odohrajú v piatok 31. júla exhibičný zápas proti hviezdam slovenského hokeja v rámci spomienky na tragicky zosnulého niekdajšieho reprezentanta SR Miroslava Hlinku a o týždeň neskôr súboj s Medveščakom. Potom už budú hrať „barani“ len u súperov, prípadne na turnajoch. Postupne sa predstavia na podujatiach v Trenčíne, Martine a švajčiarskom Yverdone, v nedeľu 31. augusta ich čaká zápas na ľade Plzne.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie HC '05 iClinic Banská BystricaMedveščak Záhreb