Na trhu voľných hráčov sa ocitli zvučné mená, aj Višňovský

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Višňovský
Ľubomír Višňovský Foto: SITA/AP

NEW YORK 2. júla (WEBNOVINY) – Po prvom dni otvorenia trhu s voľnými hráčmi v NHL zostalo bez angažmánu ešte pomerne veľa hokejistov aj zvučnejších mien.

Najznámejším je azda útočník Martin St. Louis z New York Rangers, ktorý pred dvoma týždňami dovŕšil štyridsiatku a nebude pre neho ľahké nájsť si nový klub za vyhovujúcu sumu. V uplynulej sezóne strelil olympijský víťaz zo Soči 21 gólov a počas 74 zápasov základnej časti prispel tímu Rangers k zisku Prezidentskej trofeje celkovo 52 bodmi.

Na zaujímavé ponuky stále čakajú aj útočníci Alexander Siomin (Carolina), Jiří Tlustý (Winnipeg), Eric Fehr (Washington), či Sean Bergenheim (Minnesota). Do kategórie neobmedzených voľných hráčov patria aj obrancovia Christian Ehrhoff (Pittsburgh). Cody Franson (Nashville), Johnny Oduya (Chicago) či Marek Židlický (Detroit).

Spomedzi Slovákov sa s nádejou na nový angažmán do nasledujúcich hodín dívajú obrancovia Andrej Meszároš (Buffalo) a Ľubomír Višňovský (NY Islanders), útočník Tomáš Kopecký (Florida) a brankár Peter Budaj (Winnipeg). Kvalifikačné ponuky zatiaľ neakceptovali zadák Martin Marinčin a útočník Tomáš Jurčo (Detroit Red Wings).

Informoval o tom server NHL.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Alexander SiominAndrej MeszárošĽubomír VišňovskýMartin MarinčinMartin St. LouisPeter BudajTomáš JurčoTomáš Kopecký