Richard Lintner je bližšie k postu šéfa Tipsport extraligy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Richard Lintner
Richard Lintner sa v stredu ako hosť zúčastnil rokovania športovej rady Pro-Hokeja. Foto: SITA/Robert Tappert

ŽILINA 29. júla (WEBNOVINY) – Kluby hokejovej Tipsport extraligy odsúhlasili predstavenstvu spoločnosti Pro-Hokej mandát, aby obsadilo funkciu riaditeľa riadiaceho orgánu najvyššej súťaže Richardom Lintnerom.

Extraligisti absolvovali v stredu v Žiline riadne rokovanie športovej rady Pro-Hokeja. „Tento proces ešte nie je uzavretý. Rokujeme o naplnení jeho predstáv. Spoločne komunikujeme o tom, aký marketingový postup zvoliť na najbližšiu extraligovú sezónu. Počas budúceho týždňa by sme mohli túto záležitosť uzavrieť,“ povedal predseda predstavenstva Pro-Hokeja Juraj Koval.

Na rokovaní v Žiline nechýbal ako hosť ani Richard Lintner. „Komunikácia stále prebieha. Stredajšie stretnutie bolo súčasťou rokovaní. Nie sme na ich konci, zatiaľ neviem nič bližšie povedať. Finálnu odpoveď budeme poznať v najbližších dňoch,“ priznal Lintner.

Na zasadnutí sa hovorilo aj o prípravách na ďalšiu extraligovú sezónu. Podľa informácií od predstaviteľov klubov by malo všetkých desať mužstiev splniť podmienky pre udelenie extraligovej licencie. „Termín je do 31. júla. Keďže sa už blíži, vypočuli sme si informácie od všetkých klubov. Vyzerá to tak, že by sme mohli hrať v kompletnom zložení. Nedostatky sú v Poprade a Skalici, ktoré nemajú kompletnú dokumentáciu, ale do stanoveného termínu by to mali stihnúť,“ dodal Juraj Koval.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Richard Lintner
Firmy a inštitúcie Pro-Hokej