Hossov spoluhráč posadil syna do Stanleyho pohára

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kris Versteeg
Útočníkovi Krisovi Versteegovi sa 2. júna narodil syn Jaxson a o dva týždne neskôr získal s hokejistami Chicaga Blackhawks slávny Stanleyho pohár. Foto: SITA/AP

LETHBRIDGE 4. augusta (WEBNOVINY) – Útočníkovi Krisovi Versteegovi sa 2. júna narodil syn Jaxson a o dva týždne neskôr získal s hokejistami Chicaga Blackhawks slávny Stanleyho pohár.

Začiatkom tohto týždňa si 9-týždňový Jaxson zapózoval v pohári počas jeho pobytu v rodnom meste Versteega, Lethbridge v kanadskej provincii Alberta.

Kris Versteeg had his second go with the Cup on Monday: https://t.co/y3W7Fqi675 #CupTracker (via @keeperofthecup) pic.twitter.com/FW8bDsW5tO— Comcast SportsNet (@CSNChicago) 4. Srpen 2015

Dvadsaťdeväťročný krídelník sa predviedol so Stanleyho pohárom pred fanúšikmi v ENMAX Centre a peniaze za pózovanie s ním využil na charitatívnu zbierku. Rovnako vzal vzácnu trofej na policajnú stanicu, kde sa s ňou vyfotili miestni kynológovia.

Kris Versteeg poses with the Lethbridge, Alberta Canine unit #Stanleycup @NHLBlackhawks @NHL @HockeyHallFame pic.twitter.com/xbZ65Bs4an— Philip Pritchard (@keeperofthecup) 3. Srpen 2015

„Som rád, že som aj fanúšikom doma v Kanade mohol ukázať vzácny pohár. Bolo to vzrušujúce a užil som si veľa zábavy,“ povedal Versteeg pred Global News.

Versteeg dosiahol 14 gólov a celkovo 34 bodov v 61 zápasoch základnej časti majstrovskej sezóny 2014/2015. Vo víťaznom play-off pridal 1 gól v 12 zápasoch. Versteeg má už druhý zárez na víťaznom pohári. Prvý získal s Blackhawks v roku 2010.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Kris Versteeg