Obrazom: Štadión Pavla Demitru obsadili hokejové hviezdy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Exhibičný hokejový zápas v Trenčíne
Sprava: Tomáš Tatar za Výber hviezd NHL a Ján Chábera za Duklu Trenčín počas exhibičného hokejového zápasu Výber hviezd NHL - Dukla Trenčín. Trenčín, 27. august 2015. Foto: SITA/Tomáš Somr

TRENČÍN 28. augusta (WEBNOVINY) – Štvrtkový exhibičný hokejový duel medzi výberom slovenských hviezd a extraligovou Duklou Trenčín sa skončil zmierlivo 12:12. Podujatie na ľade Zimného štadióna Pavla Demitru malo charitatívny podtón, pred duelom odovzdali dva tisíceurové šeky. Cieľom bolo pomôcť trenčianskej mládeži aj príprave monumentu tragicky zosnulému niekdajšiemu reprezentantovi SR Pavlovi Demitrovi.

Obrazom: Zápas hviezd v Trenčíne sa skončil nerozhodne

Na ľadovej ploche sa zišli hviezdy NHL

Pod vedením skúseného kormidelníka Júliusa Šuplera sa v tíme hviezd na hracej ploche predstavili Marián a Marcel Hossovci, Marián Gáborík, Tomáš Tatar, Marko Daňo, Andrej Sekera, Andrej Meszároš, Ľubomír Višňovský, Richard Lintner, Tomáš Kopecký, Richard Pánik, Michal Handzuš, Rastislav Pavlikovský i Peter Ölvecký. Poltucet gólov do bránky domácej Dukly strelil Marcel Hossa.

Príležitosť nadviazať kontakt s viacerými reprezentantmi využil nový generálny manažér slovenského národného tímu Robert Švehla, ktorý zároveň odovzdal cenu pre Hokejistu roka 2015 úradujúcemu víťazovi Stanleyho pohára Mariánovi Hossovi.

Exhibičný hokejový zápas v Trenčíne
Foto: SITA/Tomáš Somr

Reprezentantom dohováral manažér národného tímu

Po skončení duelu mal príhovor v kabíne hviezd, kde sedeli viacerí podporovatelia neúspešného kandidáta na prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Richarda Lintnera. „Prihovoril som sa ku všetkým. Naznačil som im určité ústupky v súčasnej polarizovanej situácii. Verím, že aj po ďalšom rokovaní v septembri sa k sebe priblížime,“ cituje Švehlu denník Šport.

Jeho slová však podľa všetkého nepadli na úrodnú pôdu. Odmietavý postoj najväčších hviezd voči súčasnému vedeniu slovenského hokeja sa nemení ani po nástupe Zdena Cígera na post hlavného trénera.

„Naša skupina trvá na svojom. V súčasnom stave vzťahov a podmienok by som ja na najbližší svetový šampionát hrať neprišiel,“ vyhlásil podľa Športu Marián Gáborík.

Exhibičný hokejový zápas v Trenčíne
Foto: SITA/Tomáš Somr

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Andrej MeszárošAndrej SekeraĽubomír VišňovskýMarcel HossaMarián GáboríkMarko DaňoMichal HandzušPeter ÖlveckýRastislav PavlikovskýRichard LintnerRichard PánikRóbert ŠvehlaTomáš KopeckýTomáš Tatar