Beyoncé obsadila do reklamy modelku so svalovou dystrofiou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Beyoncé predstavila video ku skladbe 7/11
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 18. marca (WebNoviny.sk) – Americká speváčka Beyoncé obsadila do svojej reklamy modelku a blogerku Jillian Mercado trpiacu svalovou dystrofiou. Mercado, ktorá sa predstavila aj v kampaniach módnej značky Diesel a magazínu CR Fashion Book, sa stala tvárou reklamných produktov k zatiaľ poslednej interpretkinej skladbe Formation. Fotografiu, na ktorej pózuje po boku dvoch ďalších modeliek, zverejnila prostredníctvom služby Instagram.

Napriek ťažkému osudu podpísala v auguste minulého roka kontrakt s agentúrou IMG Models. Pre magazín Vogue sa vtedy priznala, že so vstupom do módneho priemyslu spočiatku váhala. Podľa jej slov si nebola istá tým, či spoločnosť bude chcieť nazrieť do sveta človeka, akým je ona.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter

začala hudobnú kariéru v 90. rokoch minulého storočia ako členka skupiny Destiny’s Child, no neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Vydala albumy Dangerously In Love (2003), B’Day (2006), I Am… Sasha Fierce (2008), 4 (2011) a Beyoncé (2013), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 20 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny’s Child, ostatné ako sólová interpretka.

Informácie pochádzajú z webstránok www.eonline.com, www.billboard.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Beyoncé