Peter Bažík chystá pre fanúšikov niekoľko prekvapení

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Peter Bažík
Spevák Peter Bažík počas charitatívneho podujatia slovenských a českých hudobníkov s finančným výťažkom pre Miriam V. na liek, ktorý poisťovňa neprepláca - Spievame pre Miriam. Bratislava, 15. jún 2016. Foto: SITA/Marek Mrviš

BRATISLAVA 28. júna (WebNoviny.sk) – Slovenský spevák a hudobník Peter Bažík plánuje svojich fanúšikov v dohľadnej dobe hneď niekoľkokrát potešiť. Po vydaní svojho debutového albumu Kto som (2015) pripravuje už podľa vlastných slov v tejto chvíli ďalšie pesničky, chystá sa nakrúcať videoklipy a uzatvára nové spolupráce.

„Jedna z prvých, ktorá sa nedávno podarila, je spolupráca s dídžejským duom Switch2smile, ktoré pôsobilo väčšinou v zahraničí, na Miami alebo na Ibize. Zremixovali moju pesničku Say my name, tento remix hrajú už i rádiá, čomu sa veľmi teším. Opäť to začína žiť. Človek stále hľadá možnosti a cestičky kadiaľ ísť, a keď nájde tú, ktorou to ide, tak jednoducho vykročí. A to sa práve stalo. Veci sa začali hýbať, vybudovali sme novú webstránku, vyšla reedícia albumu (Kto som, pozn. red.), zatiaľ len na USB, no začína rásť dopyt aj po klasických CD nosičoch, tak uvidíme… A čo ma teší najviac, začal mi rásť počet fanúšikov. Z toho mám obrovskú radosť,“ poznamenal 31-ročný rodák z Habovky v rozhovore pre agentúru SITA.

Fanúšikov si mladý interpret natoľko váži, že sa nimi nechal ovplyvniť i pri výbere piesne, ku ktorej nakrúti svoj najbližší videoklip. „Popridávali sme na YouTube pred časom videá mojich pesničiek len s textami a tie začali mať postupne celkom veľkú sledovanosť. Najviac pozretí má singel Rátaj s tým, tak sme sa rozhodli, že prvý z pripravovaných videoklipov natočíme práve k nemu. Ďakujeme fanúšikom, že nám pomohli s výberom. Už sme v počiatočnom štádiu príprav, momentálne riešime rozpočet. Chceli by sme, aby klip vyšiel čím skôr,“ uviedol Bažík.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia