Guns N' Roses vystúpia vo Viedni, Prahe i Gdansku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Guns N' Roses vystúpia vo Viedni, Prahe i Gdansku
Na turné sa predstavia Axl Rose (spev), Slash (gitara) a Duff McKagan (basgitara). Foto: facebook.com/pg/gunsnroses

BRATISLAVA 5. decembra (WebNoviny.sk) – Americká rocková kapela Guns N‘ Roses ohlásila ďalšie dátumy v rámci turné Not in This Lifetime….

Formácia sa predstaví napríklad aj 20. júna v poľskom meste Gdansk na Stadione Energa, 4. júla na pražskom letisku Letňany alebo 10. júla na viedenskom štadióne Ernsta Happela.

Na spomínanom turné, ktoré skupina odštartovala tento rok v apríli, sa predstavia Axl Rose (spev), Slash (gitara), Duff McKagan (basgitara), Dizzy Reed (klávesy), Richard Fortus (gitara) či Frank Ferrer (bicie).

Guns N‘ Roses

vznikli v roku 1985 a svoju najväčšiu slávu zažili po vydaní debutovej nahrávky Appetite For Destruction (1987) s hitmi ako Welcome To The Jungle, Sweet Child O‘ Mine a Paradise City. Kapela na úspech prvého albumu nadviazala nahrávkou G N‘ R Lies (1988) a potom v roku 1991 štúdiovkami Use Your Illusion I a Use Your Illusion II, ktoré vyšli v ten istý deň.

Žánrovo pestré nahrávky obsahovali single You Could Be Mine, Don’t Cry, Live And Let Die, November Rain, Knockin‘ On Heaven’s Door, Civil War a Estranged. Skupina neskôr čelila viacerým zmenám v zostave a ponúkla albumy „The Spaghetti Incident?“ (1993) a zatiaľ posledný Chinese Democracy (2008).

Informácie pochádzajú z webstránky www.gunsnroses.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Axl Rose