Spevák Mick Jagger sa stal už po ôsmy raz otcom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Mick Jagger
Britský spevák Mick Jagger Foto: SITA/AP

LONDÝN 8. decembra (WebNoviny.sk) – Frontman britskej rockovej skupiny Mick Jagger sa dnes stal po ôsmy raz otcom. Tento 73-ročný hudobník má ďalších sedem detí vo veku od 17 do 46 rokov, pričom v roku 2014 sa stal i pradedom.

Jeho najnovšieho potomka – syna, ktorého meno zatiaľ rodičia nezverejnili -, mu v New Yorku porodila 29-ročná priateľka, americká baletka Melanie Hamricková, informovala stanica BBC s odvolaním sa na Jaggerovho promotéra.

„Mick bol prítomný pri pôrode. Matka aj dieťa sú v poriadku. Obaja rodičia majú z udalosti veľkú radosť a žiadajú médiá o rešpektovanie svojho súkromia v tomto čase,“ vyhlásil spevákov mediálny zástupca Bernard Doherty.

Jagger začal s Hamrickovou chodiť po samovražde svojej bývalej partnerky L’Wren Scottovej v roku 2014, s ktorou tvoril pár 13 rokov. V tom istom roku sa stal aj prastarým otcom, keď jeho vnučka Assisi porodila dievčatko.

Spevák má dcéry Karis (46), Jade (45), Elizabeth (32), Georgiu (24) a synov Jamesa (31), Gabriela (19), Lucasa (17). Má tiež päť vnúčat. The Rolling Stones vydali 2. decembra nový album bluesových cover verzií „Blue & Lonesome“.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Mick Jagger