Mariah Carey predstavila nové vianočné video

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Mariah Carey predstavila nové vianočné video
Vo veselom klipe si okrem speváčky zahrali aj jej deti prezlečené za elfov. Foto: youtube/PrtSc

BRATISLAVA 23. decembra (WebNoviny.sk) – Americká speváčka a herečka Mariah Carey zverejnila videoklip k piesni Here Comes Santa Claus. Novinka je interpretkinou verziou rovnomennej vianočnej piesne z roku 1947 a predstavila ju pri príležitosti spustenia svojej novej webstránky mariahsworld.com, kde si ju môžu jej priaznivci pozrieť.

Vo veselom klipe si okrem speváčky zahrali aj jej päťročné deti Moroccan a Monroe prezlečené za elfov.

Nahrávka je prvou z troch sviatočných skladieb, ktoré plánuje rodáčka z mesta Huntington v štáte New York zverejniť pred vianočnými sviatkami. Ďalšími by mali byť piesne O Holy Night a Joy to the World.

Mariah Carey

pôsobí na hudobnej scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Debutový eponymný album vydala v roku 1990. V máji 2014 uviedla na trh štrnástu štúdiovku Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse. Na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 32 Billboard Music Awards, desať American Music Awards či päť cien Grammy.

Zahrala si napríklad v snímkach Stať sa hviezdou (2001), Tennessee (2008), Precious (2009) alebo Komorník (2013). V roku 2002 sa tiež predstavila v jednej epizóde seriálu Ally McBealová (1997 – 2002) a tento rok zase v jednej časti projektu Empire (2015). Od augusta 2015 má hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.

Informácie pochádzajú z webstránky www.billboard.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Mariah Carey