Calvin Harris zverejnil skladbu Slide

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Calvin Harris
Harris v období od 1. júna 2013 do 1. júna 2014 zarobil 66 miliónov dolárov. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 24. februára (WebNoviny.sk) – Škótsky dídžej a producent Calvin Harris zverejnil skladbu Slide, v ktorej hosťujú americký spevák a rapper Frank Ocean a americká hip-hopová formácia Migos.

Tridsaťtriročný Harris, Ocean a tiež Quavo a Offset zo spomínanej skupiny sú aj spoluautormi piesne. Rodák z mesta Dumfries predtým ponúkol vlani v septembri skladbu My Way, ktorá sa v britskom singlovom rebríčku dostala na štvrté miesto. Niekdajší partner speváčky Taylor Swift nedávno prezradil, že tento rok plánuje vydať desať nových skladieb.

https://www.youtube.com/watch?v=WFQqAZBOwfQ

Calvin Harris,

vlastným menom Adam Richard Wiles, vydal prvý album I Created Disco v roku 2007. Nasledovali nahrávky Ready For The Weekend (2009), 18 Months (2012) a Motion (2014). Na konte má aj single ako I’m Not Alone, Bounce (feat. Kelis), Let’s Go (feat. Ne-Yo), We’ll Be Coming Back (feat. Example), Sweet Nothing (feat. Florence Welch), Summer či Outside (feat. Ellie Goulding).

Zložil a produkoval piesne pre speváčky Kylie Minogue, Cheryl Cole či Rihannu. Magazín Forbes ho v rokoch 2013 až 2016 označil za najlepšie plateného dídžeja, pričom predvlani ho zaradil do zoznamu najlepšie platených celebrít a spolu so spomínanou Taylor Swift ovládol rebríček najlepšie platených celebritných párov.

Informácie pochádzajú z webstránky www.rollingstone.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Calvin HarrisCheryl ColeFrank oceanKylie MinogueTaylor Swift