Na Grape to roztočí aj dídžej Wilkinson

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Grape
Na letisku v Piešťanoch sa konalo štvrtý ročník hudobného festivalu Grape s dress codom na tému vidiek. Foto: SITA/Erik Ďuriš

BRATISLAVA 18. marca (WEBNOVINY) – Na festivale Grape, ktorý sa bude konať 15. a 16. augusta na piešťanskom letisku, vystúpi aj hudobný producent a dídžej Wilkinson. Londýnčan sa predstaví v piatok na Suzuki stagei.

Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť aj na koncert britskej indierockovej kapely Bombay Bicycle Club.

Účasť na podujatí už skôr potvrdili La Roux, Klaxons, Flux Pavilion, Rangleklods, The Feud, Le Payaco, Vec & Valihora + Škrupo, Korben Dallas, Modré Hory, Strapo, BoyBand, Malalata, Martina Javor & Band, Skyline, The Prostitutes, Fiordmoss, No Distance Paradise a Tichonov.

Wilkinson sa venuje drum ‚n‘ bassu a dubstepu. V decembri 2010 vydal debutový singel Moonwalker / Samurai, po ktorom nasledoval Every Time / Overdose. Koncom roka 2011 fanúšikom a fanúšičkám ponúkol skladbu Tonight, ktorá bola zároveň prvým singlom z albumu Lazers Not Included.

Debutová štúdiovka vyšla vlani v októbri a pochádzajú z nej aj single Need to Know, Take You Higher, Heartbeat, Too Close a Afterglow. Posledný menovaný debutoval na ôsmej priečke v britskom singlovom rebríčku, pričom v tanečnej hitparáde sa mu, podobne ako aj spomínanému albumu, darilo tiež veľmi dobre.

Informácie pochádzajú z webstránky www.grapefestival.sk.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať