Na internete sa objavila nová skladba Kylie Minogue

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kylie minogue
Austrálska speváčka Kylie Minogue. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 19. apríla (WEBNOVINY) – Na internete sa objavila nová skladba austrálskej speváčky Kylie Minogue s názvom Golden Boy. Tá mala byť pôvodne súčasťou jej aktuálnej štúdiovky Kiss Me Once, no napokon sa na album nedostala. V limitovanej edícii tisíc kusov vyšla na vinyle až v sobotu pri príležitosti Record Store Day, počas ktorého interpreti ponúkajú na trhu rôzne špeciality.

Video: Kylie Minogue – Golden Boy

https://www.youtube.com/watch?v=HNQu1IxDyBY

Kylie Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete, aj keď sa jej nikdy nepodarilo úplne preraziť v USA. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988, spomínaná novinka Kiss Me Once, ktorú vydala 14. marca, je jej dvanástou štúdiovkou. K jej najúspešnejším hitom patria skladby Locomotion, I Should Be So Lucky, Wouldn’t Change A Thing, Spinning Around a spomínaná Can’t Get You Out Of My Head.

V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už v roku 2006 vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné. Minogue sa venuje aj herectvu. V rokoch 1986 až 1988 účinkovala v seriáli Susedia (1985). Objavila sa tiež v romantickej dráme Delikventi (1989), horore Horúca krv (2000), filmovom muzikáli Moulin Rouge (2001) alebo romantickom trileri Jack and Diane (2012). Speváčka by sa v rámci turné k albumu Kiss Me Once mala 19. októbra predstaviť aj v Bratislave.

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Kylie Minogue