Haberov Team smúti, náhle zomrel bubeník Ivan Marček

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Habera
Aj slovenský spevák Pavol Habera má skúsenosť s hemoroidmi. Operovali ho minulý rok v lete Foto: SITA/Nina Bednáriková

BRATISLAVA 17. mája (WEBNOVINY) – Členovia slovenskej skupiny Team na svojej webstránke potvrdili úmrtie dlhoročného kolegu, bubeníka Ivana Marčeka.

„S hlbokým zármutkom oznamujeme, že včera 16. mája 2014 vo večerných hodinách nás náhle a nečakane navždy opustil náš priateľ, hráč na bicie nástroje skupiny Team Ivan Marček,“ uviedli v krátkom vyhlásení.

„Ťažko je opísať bolesť, ktorú cítime. Jeho najbližšej rodine vyslovujeme úprimnú sústrasť. Ivan, v našich mysliach budeš stále s nami. Česť tvojej pamiatke,“ napísali.

Hoci kapela dôvod hudobníkovho úmrtia nešpecifikovala, spevák Marián Greksa prostredníctvom sociálnej siete Facebook oznámil, že šlo o infarkt. Ivan Marček skonal vo veku 52 rokov.

Ivan Marček je známy ako člen skupiny Team, v ktorej pôsobil spolu s Pavlom Haberom, Dušanom Antalíkom, Milanom Dočekalom, Ivanom Válekom a Jurajom Tatárom. V rokoch 1989, 1990 a 1991 formácia získala ocenenie Zlatý slávik.

Skupina má na konte jedenásť štúdioviek a medzi jej najznámejšie hity patria skladby ako Reklama na ticho, Lietam v tom tiež (Prichytený pri živote), Prievan v peňaženke, Severanka, Držím ti miesto, Krátke lásky (sú tie najdlhšie), Je to vo hviezdach či Nemám čo stratiť.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Marián GreksaPavol Habera