Lucie Bílá zaspievala na synovom maturitnom večierku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Lucie Bílá v Bratislave
Lucka Bílá pózovala aj predajni Luna sedačky Foto: Light Park

BRATISLAVA 23. júna (WEBNOVINY) – Česká speváčka Lucie Bílá vystúpila na synovom maturitnom večierku. Devätnásťročný Filip Kratochvíl študoval 13 rokov na Prague British School. Slávna interpretka priznala, že mala pred synovými spolužiakmi a spolužiačkami trému.

„Mala som obrovskú trému. Vlastne väčšiu, ako pred vypredanou športovou halou. A Filipových spolužiakov a rodičov si veľmi vážim. Ich ovácie a tlieskanie mi urobili veľkú radosť,“ prezradila pre portál iDnes.cz 48-ročná Bílá.

„Keď som išiel na maturitný večierok, bol som v pohode a nič som neriešil. Skôr som bol rád, že to budem mať všetko za sebou. Ale potom to na mňa doľahlo. Uvedomil som si, že sa s triedou len tak nestretneme, všetci idú predsa študovať do zahraničia. A potom tu bola mama, ktorú som videl spievať už veľa razy, ale teraz to bolo po prvý raz pred mojimi spolužiakmi. Bolo to zvláštne. Tento pocit som nezažil. Ples som si naozaj užil, hlavne udeľovanie diplomov bolo super. Všetko sa konalo naozaj vo formálnom duchu, ale následnú afterpárty som si náležite užil,“ uviedol 19-ročný Kratochvíl, ktorý by rád študoval réžiu.

Video: Lucie Bílá – Být dítětem svítícím

„Teraz budem pracovať, aby som získal čo najviac skúseností. Potom by som skúsil FAMU (Filmová a televízna fakulta Akadémie múzických umení v Prahe, pozn. SITA) alebo filmovú školu v Písku. Láka ma réžia, ale pretože viem, že z päťsto uchádzačov prijímajú tak pätnástich, najskôr skúsim produkciu a až potom réžiu. A ak by to nevyšlo, skúsil by som ísť do zahraničia,“ vyjadril sa.

Lucie Bílá

má na konte albumy ako Missariel (1992), Lucie Bílá (1994), Úplně nahá (1999), Jampadampa (2003), Němcová (2010), Bílé Vánoce Lucie Bílé (2010), Modi (2012) či Recitál (2014).

Držiteľka množstva ocenení už stihla účinkovať v muzikáloch ako Dracula, Krysař, Johanka z Arku, Romeo a Julie, Carmen či Aida, ale tiež v snímkach Fontána pre Zuzanu 2 (1993), Princezna ze mlejna (1994), Líbáš jako Bůh (2009), V perine (2011) alebo Babovřesky (2013).

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Lucie BíláLucie Bíla