Robin Thicke zverejnil videoklip k piesni Get Her Back

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Robin Thicke
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 24. júna (WEBNOVINY) – Americko-kanadský spevák Robin Thicke zverejnil videoklip k piesni Get Her Back. Tridsaťsedemročný interpret v novinke prezentuje skladbu do pol pása vyzlečený, pričom spoločnosť mu robí tmavovlasá žena.

Spevákovi v klipe tiež po tvári stekajú slzy, zatiaľ čo sa objavujú rôzne nápisy, odkazujúce na hudobníkov nefunkčný vzťah s manželkou Paulou Patton. Práve po nej pomenoval očakávaný album Paula, ktorý by mal vyjsť 1. júla. Get Her Back je prvým singlom z nahrávky, ktorá ponúkne aj ďalších 13 skladieb.

Video: Robin Thicke zverejnil videoklip k piesni Get Her Back

Thicke a Patton tvorili pár od roku 1991, zosobášili sa 11. júna 2005 a v apríli 2010 sa im narodil syn Julian Fuego. Rodáka z Los Angeles manželka opustila tento rok vo februári.

Robin Thicke debutoval v roku 2003 albumom A Beautiful World, po ktorom nasledovali nahrávky The Evolution Of Robin Thicke (2006), Something Else (2008), Sex Therapy: The Session (2009), Love After War (2011) a Blurred Lines (2013). S poslednou menovanou sa mu podarilo dobyť americký aj britský rebríček, pričom z nej pochádza aj jeho najúspešnejší hit Blurred Lines, na ktorom spolupracovali aj T.I. a Pharrell Williams.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Pharrell WilliamsRobin Thicke