Swing Society Orchestra budú vo štvrtok oslavovať narodeniny

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Swing society orchestra
Foto: facebook.com/swingsocietyorchestra

BRATISLAVA 25. júna (WEBNOVINY) – Slovenská formácia Swing Society Orchestra bude vo štvrtok 26. júna v bratislavskom Kafe Scherz oslavovať siedme narodeniny. Podujatie s názvom 7 Years Swing Society Orchestra Party sa začne o 20:30.

Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na hosťa, ktorým bude uznávaný džezový hudobník Peter Lipa. „Pri tejto príležitosti sme si dovolili osloviť o spoluprácu aj jednu z najdôležitejších osobností slovenského džezu, pána Petra Lipu, ktorý naše oslovenie prijal a my sa na to veľmi tešíme. Tak ako na vás,“ uviedli Swing Society Orchestra.

Video: Swing Society Orchestra

Skupina Swing Society Orchestra vznikla v roku 2007 a v tom istom roku odohrala aj prvé vystúpenie. „Vychádza z tradície veľkých swingových a tanečných orchestrov 40. a 50. rokov minulého storočia, ktorá je kombinovaná miernymi prvkami dnešnej pop music,“ napísali o sebe na oficiálnej webstránke www.swingsocietyorchestra.eu. S formáciou spolupracujú aj speváčky Katarína Korček alebo Andrea Bučková, či herec a spevák Dano Heriban.

Informácie pochádzajú od manažéra kapely Mateja Papána a z archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Peter Lipa