Deathmetalová skupina bude hrať v kocke bez prívodu kyslíka

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kocka metal
Britská deathmetalová skupina Unfathomable Ruination bude totiž hrať zavretá vo zvukotesnej kocke a bez prívodu kyslíka. Foto: Metalsucks.net

BRATISLAVA 2. júla (WEBNOVINY) – Obyvatelia a návštevníci Londýna budú mať počas leta možnosť zažiť kuriózne hudobné vystúpenie.

Britská deathmetalová skupina Unfathomable Ruination bude totiž hrať zavretá vo zvukotesnej kocke a bez prívodu kyslíka. Vystúpenie je súčasťou inštalácie Box Sized Die portugalského umelca Joaa Onofrea. Prvý koncert formácia odohrá 3. júla.

Členovia formácie vstúpia do špeciálnej zvukotesnej kocky a následne uzavrú vstup. „Dĺžka vystúpenia je obmedzená časom, kým sa kapele neminie v kocke kyslík,“ povedal o vystúpení Onofre.

Video: Unfathomable Ruination – Carved Inherent Delusion

„Vonku poslucháči budú zatiaľ sledovať zvláštne vibrácie,“ dodal tiež. Keď sa vzduch minie, kapela z kocky vystúpi. Nezvyčajný koncert sa bude konať opakovane, každú stredu, štvrtok a piatok až do 1. augusta.

Joao Onofre pochádza z Lisabonu. Je považovaný za jedného z najinovatívnejších umelcov v oblasti video artu. Skupina Unfathomable Ruination má na konte štúdiový album Misshapen Congenital Entropy (2012) a EP platňu Idiosyncratic Chaos (2014).

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.nme.com a www.metal-archives.com.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia