Slávna speváčka a herečka Jessica Simpson sa vydala

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Jessica Simpso
Jessica Simpson sa v sobotu vydala za bývalého hráča amerického futbalu Erica Johnsona. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 6. júla (WEBNOVINY) – Americká speváčka a herečka Jessica Simpson sa v sobotu vydala za bývalého hráča amerického futbalu Erica Johnsona.

Svadba sa konala v kalifornskom Montecite a zúčastnilo sa na nej viac než 250 hostí vrátane speváčkinej sestry Ashlee Simpson a jej snúbenca Evana Rossa. Okrem nich boli na obrade aj Jessica Alba, Cash Warren, CaCee Cobb či Donald Faison.

Zaplavuje nás dokonalé šťastie a láska, že sme naplnili náš večný záväzok. Povedať ‚áno‘ pred našimi rodinami, priateľmi a predovšetkým deťmi bol pre nás ten najšťastnejší moment v živote,“ uviedli pre magazín People novomanželia, ktorí majú spolu dvojročnú dcéru Maxwell a ročného syna Acea.

Tridsaťtriročná

Jessica Simpson

debutovala na hudobnej scéne v roku 1999 albumom Sweet Kisses, po ktorom nasledovali nahrávky Irresistible (2001), In This Skin (2003), Rejoyce: The Christmas Album (2004), A Public Affair (2006), Do You Know (2008) a Happy Christmas (2010).

Medzi jej najznámejšie skladby patria I Wanna Love You Forever, Irresistible, Take My Breath Away, Angels či These Boots Are Made For Walkin. Ako herečka sa objavila napríklad v snímkach Vidláci na pretekoch (2005) a Guru lásky (2008) či v seriáli Tie roky sedemdesiate… (1998 – 2006). V minulosti bola vydatá za Nicka Lacheyho, s ktorým účinkovala v reality šou Newlyweds: Nick and Jessica. Počas prvého tehotenstva sa často objavovala v médiách v súvislosti s tým, že výrazne pribrala a po pôrode zas preto, že sa jej podarilo rapídne schudnúť. S Ericom Johnsonom sa zasnúbila v novembri 2010 po polročnom vzťahu.

Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ashlee SimpsonJessica AlbaJessica Simpson