Sia predstavila remix piesne Chandelier

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Austrálska speváčka Sia
Remixom skladby chce speváčka osláviť vydanie nového albumu, ktorý sa do predaja dostal v piatok 4. júla. Foto: themusicnetwork.com

BRATISLAVA 14. júla (WEBNOVINY) – Austrálska speváčka Sia zverejnila remix skladby Chandelier, ktorá je prvým singlom z jej šiestej štúdiovky 1000 Forms Of Fear.

O remix sa postaral britský spevák, skladateľ a producent Dev Hynes. Ten do skladby pridal nielen svoj spev, ale aj rapové časti. Okrem toho do nej vložil aj časť piesne, ktorá zaznela vo filme Americká krása (1999). Remixom chce interpretka osláviť vydanie nového albumu, ktorý sa do predaja dostal v piatok 4. júla.

Tridsaťosemročná hudobníčka nedávno v rozhovore pre rozhlasové združenie NPR uviedla, že skladba Chandelier vznikla za menej ako hodinu. Prezradila tiež, že ju napísala preto, že v popovej hudbe existuje množstvo hymien párty dievčat, ona ale chcela túto tému spracovať inak.

Video: Sia – Chandelier (Originál)

Sia Kate Isobelle Furler

má na konte šesť štúdiových albumov – OnlySee (1997), Healing Is Difficult (2001), Colour The Small One (2004), Some People Have Real Problems (2008), We Are Born (2010) a spomínaný 1000 Forms of Fear (2014).

Popri tvorbe piesní pre svoje albumy sa venovala aj iným projektom. Na mainstreamovej hudobnej scéne sa presadila napríklad spoluprácou s Davidom Guettom na skladbe Titanium a rapperom Flo Ridom na piesni Wild Ones.

Tiež napísala niekoľko skladieb pre americkú speváčku Christinu Aguileru, ktoré sa objavili na jej štúdiovej nahrávke Bionic (2010), alebo hit Diamonds barbadoskej speváčky Rihanny. Sia v minulosti spolupracovala aj s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom.

Jej skladba My Love je súčasťou soundtracku filmu Twilight Sága: Zatmenie (2010). Americký rapper Eminem nedávno prostredníctvom Twitteru upozornil na trailer snímky The Equalizer (2014), v ktorom zaznela ukážka jeho novej piesne so Siou.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Sia