Basement Jaxx zverejnili klip k piesni Never Say Never

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Basement Jaxx
Dej novinky sa zameriava na tím vedcov, ktorí konštruujú robota predvádzajúceho tanec známy ako twerking. Foto: audiodrums.com

BRATISLAVA 23. júla (WEBNOVINY) – Britské elektronicko-tanečné duo Basement Jaxx zverejnilo videoklip k singlu Never Say Never. Dej novinky sa zameriava na tím vedcov, ktorí konštruujú robota predvádzajúceho tanec známy ako twerking.

Skladba Never Say Never, na ktorej sa podieľal aj hudobník ETML, sa bude nachádzať na albume Junto. Formácia plánuje nový štúdiový počin vydať 25. augusta. Z nahrávky pochádzajú aj single Back 2 the Wild, What a Difference Your Love Makes a Unicorn, pričom štúdiovka ponúkne dovedna 13 piesní.

Simon Ratcliffe a Felix Buxton sa začali tanečnej hudbe venovať v prvej polovici 90. rokov minulého storočia, keď pod názvom Basement Jaxx usporadúvali akcie v londýnskych kluboch.

Video: Basement Jaxx a ETML – Never Say Never

Debutový album Remedy vydali v roku 1999 a dosiaľ naň nadviazali ďalšími piatimi štúdiovkami: Rooty (2001), Kish Kash (2003), Crazy Itch Radio (2006), Scars (2009) a Zephyr (2009), pričom za Kish Kash získali cenu Grammy.

V rokoch 2002 a 2004 si na konto pripísali aj BRIT Awards. Medzi ich najväčšie hity patria skladby Red Alert, Rendez-Vu, Romeo, Where’s Your Head At?, Good Luck alebo Oh My Gosh (feat. Lisa Kekaula).

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia