Ozzy Osbourne vydá v októbri výber najväčších hitov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne Foto: SITA/ AP

BRATISLAVA 25. júla (WEBNOVINY) – Britský spevák Ozzy Osbourne plánuje 6. októbra uviesť na trh výber najväčších hitov s názvom Memoirs of a Madman. Album bude obsahovať dovedna 17 skladieb a vyjde aj ako dvojvinyl.

Šesťdesiatpäťročný spevák kapely Black Sabbath pripravil aj DVD, ktoré ponúkne videoklipy, doteraz nevydané koncertné záznamy či rozhovory. Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na špeciálnu edíciu, ktorá bude okrem spomínaných nosičov obsahovať napríklad aj podpísaný plagát.

Video: Ozzy Osbourne Dreamer

https://www.youtube.com/watch?v=rPo5jTQ39eE

John Michael „Ozzy“ Osbourne

sa narodil 3. decembra 1948 v birminghamskom Astone. Preslávil sa ako spevák spomínanej heavymetalovej kapely Black Sabbath, ktorá vznikla v roku 1968 v Birminghame.

V roku 1978 im vyšiel album Never Say Die!, po ktorom Osbourna zo skupiny vyhodili pre alkoholovú a drogovú závislosť. Ďalší radový štúdiový počin s Black Sabbath vydal až vlani. Nahrávka, ktorá debutovala na prvej priečke UK Chartu, má názov 13.

Osbourne vydal ako sólový umelec jedenásť radových počinov, pričom zatiaľ posledný Scream vyšiel v júni 2010. Na konte má tiež štyri živáky, tri kompilácie alebo tri EP nahrávky. Hudobník, známy aj z reality šou Osbournovci (2002 – 2005), získal množstvo ocenení. V roku 2006 ho ako člena Black Sabbath uviedli do Rock’n’rollovej siene slávy.

Tracklist albumu Ozzy Osbourne – Memoirs of a Madman:

1. Crazy Train

2. Mr. Crowley

3. Flying High Again

4. Over the Mountain

5. Bark At the Moon

6. The Ultimate Sin

7. Miracle Man

8. No More Tears (edit)

9. Mama, I’m Coming Home

10. Road to Nowhere

11. Perry Mason

12. I Just Want You

13. Gets Me Through

14. Dreamer

15. I Don’t Wanna Stop

16. Life Won’t Wait

17. Let Me Hear You Scream

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ozzy Osbourne