Thomas Puskailer zverejnil singel Dance With Me

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Thomas Puskailer
Foto: propagandahouse.sk

BRATISLAVA 29. júla (WEBNOVINY) – Slovensko-holandský spevák Thomas Puskailer zverejnil skladbu Dance With Me (Hey Pretty Lady). Tridsaťtriročný interpret na novinke spolupracoval s americkým textárom a skladateľom Billom Grainerom a anglickým hudobníkom Harrym Mondrykom. O produkciu sa postaral Miroslav Vrlík.

Hľadanie lásky na tanečnom parkete

„Skladba vznikala medzi New Yorkom, Londýnom a Bratislavou a nahrávala sa v rôznych fázach. Miro Vrhlík vytvoril inštrumentálnu skladbu, následne som sa spojil s Billom Grainerom v New Yorku a Harrym Modrykom v Londýne, aby sme vytvorili text a melódiu na spev. Jediná cesta, ktorú som fyzicky absolvoval, bola do štúdia Creative Music House v Bratislave, kde som naspieval vokály, ostatné fázy vznikali cez internet alebo telefón,“ vysvetlil Puskailer.

„Singel Dance With Me (Hey Pretty Lady) je o hľadaní lásky na tanečnom parkete, o príťažlivosti bez slov, keď vidíte niekoho na tanečnom parkete a chcete s ním tancovať, chcete, aby vám vstúpil do života. Je to komerčná, progresívna skladba s nádychom dance/club a popu,“ vyjadril sa rodák z holandského mesta Lichtenvoorde.

Video: Thomas Puskailer – Don’t Let Go

Nahrávky sa dajú stiahnuť zdarma

Novinka je piatou zo série piesní, ktoré Puskailer postupne zverejňuje každý mesiac. „Po desiatej skladbe vydám celý album a na niektoré single budeme nakrúcať aj klipy. Je to pre mňa veľká výzva, lebo sa učím od výborných producentov a hudobníkov. Som veľmi vďačný, že som mohol s nimi spolupracovať. Veľmi ma to baví,“ dodal interpret. Nahrávky si fanúšikovia a fanúšičky môžu zadarmo stiahnuť prostredníctvomspevákovej webstránky.

Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na konte má album Make Believe (2012). Štyri piesne z nahrávky produkoval s Joeom Dworniakom, producentom Duran Duran a Paula McCartneyho. Okrem spevu sa venuje aj herectvu a modelingu.

Informácie pochádzajú od Nory Krchňákovej z agentúry Propaganda House a z archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Thomas Puskailer