Rudimental sú fanúšikovia Kelis, stretli sa s ňou v štúdiu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Rudimental
Britská formácia Rudimental. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 19. augusta (WEBNOVINY) – Britská formácia Rudimental sa stretla v štúdiu s americkou speváčkou Kelis. Piers Agget zo spomínanej skupiny v rozhovore pre portál Digital Spy prezradil, že všetci členovia kvarteta sú veľkými fanúšikmi 34-ročnej interpretky.

„Boli sme v štúdiu s Kelis a bolo to skvelé. Sme jej obrovskí fanúšikovia. Rozprávali sme sa aj s Labrinthom o tom, že by sme šli do štúdia. Som si istý, že zažijeme ešte veľa úžasných spoluprác, ale chceme sa zamerať na našich nových umelcov, ktorí ešte nemajú podpísanú zmluvu,“ uviedol Agget.

Video: Rudimental – Waiting All Night feat. Ella Eyre

Kvarteto Rudimental, v ktorom pôsobia aj Kesi Dryden, Amir Amor a DJ Locksmith, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. Do širšieho povedomia sa dostali v roku 2012 vďaka skladbe Feel the Love, na ktorej spolupracoval aj spevák John Newman. Pieseň sa umiestnila na prvej priečke britského singlového rebríčka a formácia vďaka nej získala nomináciu na Brit Award.

Vlani v apríli vydali debutovú štúdiovku Home, s ktorou dobyli britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádzajú aj single Spoons, Not Giving In, Right Here, Free, Powerless alebo tiež hit Waiting All Night (feat. Ella Eyre), za ktorý získali Brit Award.

Kelis, celým menom Kelis Rogers, debutovala v roku 1999 albumom Kaleidoscope. Po ňom nasledovali nahrávky Wanderland (2001), Tasty (2003), Kelis Was Here (2006), Flesh Tone (2010) a Food (2014). Okrem toho má na konte aj výberovku The Hits (2008). Najväčší komerčný úspech dosiahla s treťou štúdiovkou Tasty, na ktorej sa nachádza aj jej zrejme najväčší hit Milkshake. Na konte má napríklad Brit Award či NME Award.

Video: Kelis – Rumble

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ella Eyre