Skupina Colonia sľubuje v Bratislave šou plnú energie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Chorvátska skupina Colonia sľubuje šou plnú energie
Nadchádzajúci bratislavský koncert bude jediný, ktorý kapela odohrá počas leta mimo Balkánskeho polostrova. Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 19. augusta (WEBNOVINY) – Chorvátska hudobná formácia Colonia sľubuje, že jej očakávaný koncert v Bratislave bude plný energie. Členovia formácie Indira Vladić Mujkić a Tomislav Jelić prišli na Slovensko podporiť vystúpenie, ktoré sa uskutoční 12. septembra v Hant aréne.

Ako pre agentúru SITA povedali, slovenskí fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť na úžasnú šou. „Budú to dve hodiny hudby a veríme, že naši fanúšikovia si zatancujú aj zaspievajú, a to celkom silno,“ povedala Mujkić. „Musíte sa na ale to pripraviť. Choďte predtým radšej do posilňovne,“ odkázala s úsmevom energická speváčka.

Obrazom: Chorvátska skupina Colonia sľubuje šou plnú energie

Nadchádzajúci bratislavský koncert bude pritom jediný, ktorý kapela odohrá počas leta mimo Balkánskeho polostrova. „Počas leta hrávame doma v Chorvátsku, alebo v Slovinsku, v Bosne a Hercegovine, Srbsku či v Čiernej Hore. Na jeseň zasa chystáme cestu do Severnej Ameriky,“ priblížil Jelić. Hudobník taktiež prezradil, že v Bratislave po prvý raz mimo Balkánu odznejú aj ich nové skladby. „Chystáme novú dvanástu štúdiovku. V Bratislave zahráme niektoré piesne z nej,“ povedal. Upozornil však, že počas koncertu nevynechajú ani staré známe hity z predošlých albumov.

Video: Colonia – Najbolje Od Svega

https://www.youtube.com/watch?v=ZRa-tyCcLnI

Bratislavský koncert bude tak výnimočným podujatím, no nepoteší len fanúšikov balkanpopu, ale aj samotných hudobníkov. „Sme hrdí, že môžeme prezentovať našu krajinu vo svete. Prinášame modernú chorvátsku hudbu. Myslím, že mladí ľudia majú radi hudbu, ktorú robíme,“ povedal Jelić.

Ako tiež s Mujkić prezradili, veľmi ich teší, že ich slovenskí fanúšikovia vyhľadávajú aj doma v Chorvátsku. „Píšu nám dokonca aj teraz, keď sú oni tam na dovolenke a my v Bratislave,“ potešili sa chorvátski hudobníci, ktorí sa po dvoch dňoch strávených v Bratislave dnes vracajú domov. „Bolo nám tu skvele,“ zhrnula Mujkić.

Video: Colonia – Lažu oči moje

Formáciu Colonia založil spomínaný Tomislav Jelić s Borisom Durdevićom v roku 1996. Krátko na to prijali medzi seba Indiru Vladić Mujkić, čím svoju tvorbu obohatili o spev. Formácia má na konte 11 štúdioviek, zatiaľ posledná s názvom Tvrdava vyšla minulý rok. Medzi ich najznámejšie hity patria Oduzimaš mi Dah či Za Tvoje Snene Oči. Dvanásty štúdiový album plánuje kapela vydať začiatkom budúceho roka.

Agentúra SITA vydá k správe aj fotografie vo fotoservise.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať