Amy Lee z Evanescence zverejnila skladbu Push the Button

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Amy lee
Americká speváčka Amy Lee. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 28. augusta (WEBNOVINY) – Americká speváčka Amy Lee, známa najmä ako líderka rockovej formácie Evanescence, zverejnila pieseň Push the Button. Skladba pochádza z albumu Aftermath (2014), ktorý je soundtrackom filmu War Story (2014) Marka Jacksona.

Na nahrávke sa okrem 32-ročnej Lee podieľal napríklad aj Dave Eggar. „Chcela som, aby to bolo úplne iné. Nechcela som, aby to znelo ako Evanescence. Chcela som, aby ľudia videli aj moje iné stránky,“ uviedla speváčka na margo novinky v rozhovore pre americký dvojtýždenník Rolling Stone.

Video: Amy Lee – Push The Button

Amy Lee, vlastným menom Amy Lynn Hartzler je americká speváčka, textárka a klaviristka. V roku 1995 založila spolu s gitaristom Benom Moodym spomínanú kapelu Evanescence, ktorá sa preslávila singlami ako Bring Me to Life, Going Under, My Immortal, Everybody’s Fool, Lithium, My Heart Is Broken alebo Lost in Paradise. Kapela má na konte tri štúdiovky Fallen (2003), The Open Door (2006) a Evanescence (2011). Lee už spolupracovala aj na iných projektoch, napríklad na prerábke soundtracku filmu Predvianočná nočná mora (1993) s názvom Nightmare Revisited (2008), či na nahrávke Muppets: The Green Album (2011).

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia