Maroon 5 a Gwen Stefani vypustili do sveta spoločnú pieseň

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Maroon 5
Americká kapela Maroon 5. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 31. augusta (WEBNOVINY) – Americká kapela Maroon 5 zverejnila skladbu My Heart Is Open, v ktorej hosťuje speváčka Gwen Stefani. Pieseň sa nachádza na albume V, ktorý formácia vydáva v týchto dňoch. Pri písaní skladby pomáhala aj austrálska interpretka Sia Furler.

„Je to pre nás všetkých naozaj cool, že ju máme na albume. Adam (spevák formácie Adam Levine, pozn. SITA) stále hovorí, aká je to úžasná osoba. Často sa stáva, že keď stretnete svoj idol, sklame vás, ale to zjavne vôbec nie je prípad Gwen,“ uviedol na margo spolupráce s líderkou kapely No Doubt gitarista Maroon 5 James Valentine. Formácia z albumu V už zverejnila single Maps a Animals.

Video: Maroon 5 ft. Gwen Stefani – My Heart Is Open

https://www.youtube.com/watch?v=DDbzfEHqEZo

Maroon 5 vznikli v roku 1994, pričom pôvodne sa volali Kara’s Flowers. Pod týmto názvom vydali v roku 1997 album The Fourth World. V roku 2001 sa premenovali Maroon 5 a o rok neskôr vydali štúdiovku Songs About Jane.

Po nej nasledovali It Won’t Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010) a Overexposed (2012), pričom všetky štyri sa dostali do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Na konte majú hity ako This Love, Harder To Breathe, She Will Be Loved, If I Never See Your Face Again (feat. Rihanna), Makes Me Wonder, One More Night alebo Moves Like Jagger (feat. Christina Aguilera). Skupina získala okrem iného tri ceny Grammy.

Maroon 5
Foto: SITA/AP

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Adam LevineGwen Stefani