Nicki Minaj oznámila termín vydania nového albumu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Americká speváčka Nicki Minaj
Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over. Debutový album Pink Friday vydala v novembri 2010 a v USA aj vo Veľkej Británii získal platinu. Svoj hlas prepožičala Steffie v animovanej snímke Doba ľadová: Zem v pohybe (2012) a tento rok sa predstavila v romantickej komédii Jedna za všetky. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 10. septembra (WEBNOVINY) – Americká rapperka Nicki Minaj prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter oznámila, že jej pripravovaná tretia štúdiovka The Pinkprint vyjde 24. novembra.

Obrazom: Americká rapperka Nicki Minaj

Tridsaťjedenročná rodáčka z Trinidadu a Tobaga už z novinky predstavila single Pills N Potions a Anaconda, pričom k obom nakrútila aj videá. Klip k druhej menovanej skladbe zaznamenal na YouTube kanále Vevo najúspešnejší štart v histórii, ked za 24 hodín od zverejnenia prekonal hranicu 19,6 milióna pozretí.

Nicki Minaj

, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over. Neskôr podpísala zmluvu s vydavateľstvom Young Money Entertainment, ktoré založil rapper Lil Wayne. Debutový album Pink Friday vydala v novembri 2010 a v USA aj vo Veľkej Británii získal platinu.

Pochádzajú z neho single ako Moment 4 Life (feat. Drake), Super Bass alebo Fly (feat. Rihanna). Druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala v roku 2012.

Svoj hlas prepožičala Steffie v animovanej snímke Doba ľadová: Zem v pohybe (2012) a tento rok sa predstavila v romantickej komédii Jedna za všetky.

Informácie pochádzajú z webstránky www.2dopeboyz.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Lil WayneNicki Minaj