Sima Martausová má novú skladbu Buď mi doktorom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Sima Martausová
Sima Martausová Foto: pro:messa

BRATISLAVA 30. septembra (WEBNOVINY) – Slovenská hudobníčka Sima Martausová zverejnila prostredníctvom portálu YouTube novú skladbu s názvom Buď mi doktorom. Novinka bude súčasťou očakávanej štúdiovky Na pravom poludní, ktorú speváčka plánuje vydať 27. októbra. Z tretieho autorského albumu už pritom ponúkla pieseň Karavan.

”Predstavila som si niekoho, kto by dokázal liečiť dušu, zlomené srdce a bol by takým doktorom, ktorý ma vždy dostane zo všetkého, čo ma trápi,” povedala o novej skladbe Martausová. Jej nový album prinesie aj spomínanú skladbu Karavan a ďalších desať piesní a dva bonusy.

Video: Sima Martausová – Buď mi doktorom

Album interpretka nahrávala s kapelou v zložení Igor „Ajdži“ Sabo (bicie), Martin Zajko (gitary, mandolíny, ukulele), Pišta Lengyel (gitara, steel guitar), Martin Gašpar (kontrabas, basa) a Martin Wittgruber (klávesy, akordeón). Objavia sa na ňom aj hostia Juraj Bartoš (trúbka) a Roman Harvan (violončelo). Po jeho vydaní sa speváčka chystá aj na turné. Slovenskému publiku by sa mala predstaviť v desiatich mestách.

Sima Martausová sa narodila v roku 1988. V roku 2009 vyhrala s piesňou Nádherný Svätý v súťaži Gospeltalent a o dva roky uviedla na trh debutový album Vyzliecť si človeka. Držiteľka dvoch cien Zväzu autorov a interpretov (ZAI) v kategóriách Objav roka a Album roka vlani ponúkla aj druhý štúdiový počin Dobrý deň, to som ja. Je tiež členkou Radošinského naivného divadla.

Termíny koncertov Simy Martausovej:

28. októbra – Martin, DO Strojár

3. novembra – Prešov, Kino SCALA

4. novembra – Spišská Nová Ves, Reduta

5. novembra – Košice, Historická radnica

6. novembra – Poprad, Cafe Razy

7. novembra – Žilina, Dom Odborov

3. decembra – Trenčín, Piano club

10. decembra – Nitra, Staré divadlo Karola Spišáka

18. decembra – Nové Mesto nad Váhom, Blue note

19. decembra – Bratislava, Ateliér Babylon

Informácie pochádzajú od Rada Meššu zo spoločnosti Pro:messa a z archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Sima Martausová