Avicii a Robbie Williams majú spoločnú skladbu The Days

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Spevák Robbie Williams
Britský spevák Robbie Williams. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 30. septembra (WEBNOVINY) – Švédsky dídžej Avicii zverejnil skladbu The Days, v ktorej hosťuje britský spevák Robbie Williams. Pieseň je zároveň prvým singlom z očakávaného albumu Stories, ktorý 25-ročný rodák zo Štokholmu plánuje uviesť na trh na budúci rok.

Presný termín vydania štúdiovky zatiaľ nezverejnil. Tento rok však v rozhovore pre americký dvojtýždenník Rolling Stone prezradil, že na druhom počine sa podieľajú aj Jon Bon Jovi, spevák kapely System of a Down Serj Tankian, Chris Martin z Coldplay, Wyclef Jean či Matisyahu. Billie Joe Armstrong z formácie Green Day pracoval na skladbe No Pleasing a Woman.

Video: Avicii feat Robbie Williams – The Days

https://www.youtube.com/watch?v=-LFU90g5FKE

Avicii

, vlastným menom Tim Bergling, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2006. Vlani vydal debutový album True, ktorý obsahuje single Wake Me Up, Hey Brother, You Make Me, Addicted to You a Lay Me Down. Medzi jeho známe skladby patria tiež napríklad Levels či Silhouettes. Na konte má American Music Award, Billboard Music Award či dve nominácie na Grammy.

Štyridsaťročný

Robbie Williams

sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Doteraz vydal desať sólových štúdiových albumov, pričom zatiaľ poslednú nahrávku Swings Both Ways uviedol na trh vlani v novembri. K jeho najznámejším hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She’s the One, Somethin‘ Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), pričom po turné skupinu opäť opustil.

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe AviciiBillie Joe ArmstrongBon JoviChris MartinJon Bon JoviRobbie WilliamsSerj TankianWyclef Jean