Speváčka Kristína vydala výberovku Tie Naj

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kristína
Speváčka Kristína Foto: Marián Kavulič

BRATISLAVA 3. novembra (WEBNOVINY) – Slovenská speváčka Kristína uviedla na trh výberovku s názvom Tie Naj. Novinka obsahuje interpretkine známe hity ako Horehronie, Pri oltári, V sieti ťa mám, Ešte váham, Ľudskosť (Modlitba za ľudskosť), Stonka či Jabĺčko.

„Ľudia sa radi vracajú k starším albumom, ktoré sú dnes už, žiaľ, vypredané. Naposledy som vydala album pred dvoma rokmi a odvtedy som nahrala viacero nových piesní, ktoré fanúšikovia nemali možnosť nikde nájsť. Výberovka Tie Naj je pre mňa niečo špeciálne, je to môj prvý výberový album a predstavuje kus môjho života, od začiatkov až po súčasnú tvorbu. Keď som sumarizovala piesne, zaspomínala som si ako vznikali, ako som prežívala ich tvorbu vtedy a teraz. Sú to neopísateľné zážitky, ktoré sa mi zapísali hlboko do duše a sú dôkazom cesty, na ktorú som sa vybrala. Každá jedna skladba je mojou srdcovkou a predstavuje posun v mojej kariére,“ vyjadrila sa Kristína.

Kristína dúfa, že fanúšikov roztancuje

Na výberovke sa nachádzajú aj skladby Ovoňaj ma ako ružu a Rozchodový reggaeton, ktoré ešte nevyšli na žiadnom albume, i dve úplne nové piesne Navždy a Ta Ne.

„Som pôvodom východniarka a mám rada ozajstnú a spontánnu zábavu. Chcela som tentokrát žánrovo uletieť a urobiť niečo „funny“, preto som si pre fanúšikov pripravila humornú pesničku, ktorej text je recesia. Verím, že Ta Ne s vtipným textom všetkých roztancuje a prinesie im skvelú náladu,“ povedala 27-ročná rodáčka zo Svidníka.

Vo štvrtok 6. novembra vyráža speváčka na Horehronie tour 2014. Na Slovensku sa v rámci neho predstaví 13. novembra v Prešove, 3. decembra v Žiline, 4. decembra v Bratislave, 10. decembra v Brezne a 19. decembra vo Vranove nad Topľou.

„Momentálne mi začína Horehronie tour v Čechách a na Slovensku a všetkých srdečne pozývam. Predstavím sa so svojou kapelou a na koncertoch odznejú „Tie Naj“ skladby a spomínané novinky,“ doplnila Kristína. Vstupenky na koncerty sú dostupné v sieti Ticketportal a v miestnych pokladniach.

Video: Kristína – Navždy

Speváčka má na konte už tri albumy

Speváčka, občianskym menom Kristína Peláková, odštartovala kariéru v roku 2007 skladbou Som tvoja, ktorú nahrala s rapperom Opakom z formácie AMO. V roku 2008 prespievala pieseň Beaty Dubasovej Vráť mi tie hviezdy, ktorú zaradila aj na svoj debutový album …ešte váham (2008). Neskôr sa zapojila do národného kola Eurovízie, kde uspela s piesňou Horehronie.

Slovensko následne reprezentovala v semifinálovom kole Eurovízie, ktoré sa konalo koncom mája 2010 v Nórsku. V tom istom roku vydala aj druhú štúdiovku s názvom V sieti ťa mám.

Speváčka zaujala aj skladbou Life is a game. Tá sa stala oficiálnou piesňou majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa v roku 2011 konali na Slovensku. Predvlani uviedla na trh tretí album Na slnečnej strane.

Video: Kristina – Jablcko

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Kristína