Tomi Popovič sa vracia s novinkami priamo z Ameriky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Tomi Popovič

BRATISLAVA 5. novembra (WBN/PR) – Slovenský spevák a producent Tomi Popovič sa po dlhšej odmlke vracia opäť na scénu. Vydal nový single, rapídne schudol a splnil sa mu celoživotný sen – nakrúca videoklip v Amerike so svetoznámym raperom Snoop Doggom!

Singel s názvom „Namotáš ma”, ktorý vyšiel v premiére minulý týždeň je naozaj chytľavý. Produkciu má na svedomí samotný Tomi, hosťom sa stal raper Čistychov. Slovenský videoklip je akousi predzvesťou po hudobnej pauze Tomiho, ktorý sa v decembri vráti z Ameriky a bude sa naplno venovať česko-slovenskému hudobnému trhu. Jeho producentské počiny ako „Príbeh”, „Si sám”, alebo „Nebo, peklo, raj”, sú zárukou kvality a keďže sa nejedná o jeden náhodný hit, môžeme sa tešiť, čo nám tento talentovaný spevák a producent prinesie v roku 2015. Spevák sa rozhodol, že latku posunie o level vyššie a zvolil si priamo americký trh a jedného z najznámejších raperov na svete – Snoop Dogga. Singel v angličtine predstaví už začiatkom budúceho roka.

Zmena imigu

Tomi posunul o level vyššie nielen svoju hudbu, ale aj výzor. Podarilo sa mu schudnúť kilá navyše a v „novom tele” sa cíti lepšie a sebavedomejšie. „Každý človek by mal byť so sebou spokojný. Ja som sa rozhodol, že sa budem cítiť lepšie, keď schudnem. Každý má v živote momenty, kedy sa rozhodne pre zmenu. V mojom prípade to znamená, že hudobne chcem každým rokom posúvať latku vyššie. Čo sa týka výzoru, áno cítim sa lepšie, keď som zhodil 15 kíl,” komentuje spevák.

VIDEO: Pozrite si Tomiho nový singel a namotajte sa aj vy!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Tomi Popovič