Americká speváčka Beyoncé predstavila video ku skladbe 7/11

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Beyoncé predstavila video ku skladbe 7/11
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 23. novembra (WEBNOVINY) – Americká speváčka Beyoncé predstavila videoklip ku skladbe 7/11, pričom tak spravila iba deň po zverejnení tejto piesne spoločne so skladbou Ring Off. Obe sa budú nachádzať na štvordiskovej reedícii speváčkinej eponymnej piatej sólovky, ktorá sa v pôvodnej verzii dostala na trh vlani v decembri.

Reedícia vyjde v pondelok 24. novembra a okrem pôvodného CD a DVD obsahovať aj DVD záznam z koncertu a CD s dvoma doteraz nevydanými skladbami (7/11 a Ring Off) a štyrmi remixami.

Video: Beyoncé – 7/11
Tridsaťtriročná

Beyoncé Giselle Knowles-Carter

začala hudobnú kariéru v 90. rokoch minulého storočia ako členka skupiny Destiny’s Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu.

Vydala albumy Dangerously In Love (2003), B’Day (2006), I Am… Sasha Fierce (2008), 4 (2011) a spomínaný Beyoncé (2013), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200.

Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 17 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny’s Child, ostatné ako sólová interpretka. Jej manželom je od roku 2008 rapper Jay Z, s ktorým má dcéru Blue Ivy.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Beyoncé Knowles