Speváčka Sia ponúkla fanúšikom svoje štyri ceny ARIA

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Austrálska speváčka Sia
Foto: facebook.com/SiaMusic/photos

BRATISLAVA 28. novembra (WEBNOVINY) – Austrálska speváčka Sia ponúkla fanúšikom a fanúšičkám svoje štyri Australian Recording Industry Association (ARIA) Awards, ktoré jej udelili v stredu 26. novembra. Tridsaťosemročná rodáčka z mesta Adelaide tak urobila po tom, ako sa na ňu zniesla vlna kritiky za to, že sa na galavečere v Sydney nezúčastnila.

„Pre ARIA Awards som nahrala štyri ďakovné videá. Rozhodli sa však, že pustia iba jedno. Som smutná, že na mňa nadávajú, pretože som sa neukázala,“ napísala interpretka na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter, na čo organizátori zareagovali sľubom, že všetky videá zverejnia na internete.

„Na druhú stranu, vyhrala som! Kto chce cenu? Prvým štyrom, ktorí spravia dobrý skutok, po jednej pošlem. Poďme na to!!!“ pripísala speváčka, ktorá s albumom 1000 Forms of Fear (2014) zvíťazila v kategóriách Najlepší album interpretky, Najlepšia popová nahrávka a Album roka a s klipom ku skladbe Chandelier bodovala v kategórii Najlepší videoklip.

Video: Sia – Chandelier

Sia Kate Isobelle Furler

má na konte šesť štúdiových albumov – OnlySee (1997), Healing Is Difficult (2001), Colour The Small One (2004), Some People Have Real Problems (2008), We Are Born (2010) a spomínaný 1000 Forms Of Fear (2014).

Speváčka často spolupracuje s ďalšími interpretmi. S Davidom Guettom sa podieľala na skladbe Titanium a s rapperom Flo Ridom zas na piesni Wild Ones. Napísala tiež niekoľko skladieb pre americkú speváčku Christinu Aguileru alebo hit Diamonds barbadoskej speváčky Rihanny.

Sia v minulosti spolupracovala aj s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom. Jej skladba My Love je súčasťou soundtracku filmu Twilight Sága: Zatmenie (2010). V auguste sa vydala za filmára Erika Andersa Langa.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia