Madonnin album sa dostal na internet mesiace pred vydaním

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Madonna
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 17. decembra (WEBNOVINY) – Nový album americkej speváčky Madonny sa dostal na internet mesiace pred jeho oficiálnym vydaním. Interpretkina 13. štúdiovka pritom ešte nie je dokončená. Päťdesiatšesťročná rodáčka z Bay City v Michigane na nahrávke pracuje už od minulého roka, zatiaľ však nezverejnila jej názov ani plánovaný termín vydania. Na internete sa objavila pod názvom Iconic.

Obrazom: Popová kráľovná Madonna

Medzi 11 zverejnenými skladbami sú piesne Rebel Heart, Bitch I’m Madonna, Joan of Arc a Make the Devil Pray, ktoré Madonna avizovala už dávnejšie. Speváčka na novinke spolupracuje napríklad s lídrom formácie One Republic Ryanom Tedderom, Diplom, Aviciim či Nataliou Kills.

Video: Madonna – Girl Gone Wild

Madonna

, celým menom Madonna Louise Ciccone, sa narodila 16. augusta 1958. Patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. V roku 1983 vydala eponymný sólový debutový album, nasledovali úspešné nahrávky Like A Virgin (1984), True Blue (1986), Like A Prayer (1989), Erotica (1992), Music (2000), American Life (2003), Confessions on a Dance Floor (2005), Hard Candy (2008) či MDNA (2012). Medzi jej úspešné single patria skladby Like A Virgin, Material Girl, Papa Don’t Preach, Like a Prayer, Express Yourself, Vogue, This Used To Be My Playground, Justify My Love, Frozen, Ray Of Light, Don’t Tell Me, Music či 4 Minutes (feat. Justin Timberlake a Timbaland). Na konte má sedem cien Grammy. Venuje sa aj herectvu.

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Justin TimberlakeMadonna