Kanye West nahral skladbu s Paulom McCartneym a Rihannou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kanye West
Kanye West nahral novú skladbu s Paulom McCartneym a Rihannou. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 5. januára (WEBNOVINY) – Americký rapper a producent Kanye West nahral skladbu s britským hudobníkom Paulom McCartneym a barbadoskou speváčkou Rihannou. V rozhovore pre americký týždenník Billboard to prezradil rapper Ty Dolla Sign, ktorý sa na skladbe taktiež podieľal.

„Ja, Rihanna, Kanye a Paul máme skladbu, ktorá by sa mala dostať von už čoskoro,“ uviedol hudobník a dodal, že pieseň sa bude nachádzať na Westovom pripravovanom albume.

Dvadsaťdeväťročný rapper, ktorý má na konte napríklad sólovú nahrávku Beach House EP (2014), spolupracoval s Westom a spomínaným bývalým členom už nefungujúcej kapely The Beatles aj na piesni Only One. Tú West zverejnil nedávno.

Video: Kanye West – All Of The Lights ft. Rihanna, Kid Cudi
Tridsaťsedemročný

Kanye West

odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Známym sa však stal v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint od Jay Z. Debutový štúdiový album The College Dropout vydal v roku 2004.

Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) a Yeezus (2013). S Jay Z okrem toho nahral album Watch The Throne (2011). Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby Jesus Walks, Gold Digger (feat. Jamie Foxx), Diamonds From Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless alebo All Of The Lights (feat. Rihanna).

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Kanye WestPaul McCartneyRihanna