Na internet sa dostala Rihannina nová skladba

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Rihanna
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 5. januára (WEBNOVINY) – Na internet sa dostala nová skladba barbadoskej speváčky Rihanny. Pieseň World Peace by sa mala nachádzať na interpretkinom pripravovanom albume s pracovným názvom R8.

Nahrávka však zatiaľ nie je dokončená a 26-ročná speváčka ešte neohlásila presný dátum jej vydania ani jej oficiálny názov. Vyjadrila sa však, že ju plánuje uviesť na trh už čoskoro.

Prvú ukážku z očakávanej novinky zverejnila interpretka v decembri, keď fanúšikom a fanúšičkám ponúkla niekoľkosekundový úryvok z piesne Kiss It Better. Viacero priaznivcov ju tiež nedávno zahliadlo v blízkosti Eiffelovej veže v Paríži, kde údajne nakrúcala niečo, čo súvisí so spomínanou štúdiovkou.

Video: Rihanna – Half Of Me

https://www.youtube.com/watch?v=Zh0g9hnKQsU

Rihanna

, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do USA presťahovala ako 16-ročná. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic (2012).

K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don’t Stop The Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What’s My Name?, S&M, We Found Love, Where Have You Been, či Diamonds. Je držiteľkou siedmich cien Grammy, ôsmich American Music Awards, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení. Účinkovala vo filmoch Bojová loď (2012) a To je koniec! (2013).

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Rihanna