Mladý pár si užíva v klipe líderky kapely Yeah Yeah Yeahs

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Karen O
Karen O, speváčka kapely Yeah Yeah Yeahs. Foto: archívne, SITA/AP

BRATISLAVA 23. januára (WEBNOVINY) – Líderka americkej kapely Yeah Yeah Yeahs Karen O zverejnila videoklip k piesni Day Go By. V novinke je možné vidieť mladý pár, ako si užíva spoločné chvíle na lúke, vo vode či na pobreží pri západe slnka.

Video: Karen O – Day Go By

O réžiu sa postaralo duo Vanessa Hollander a Wilson Philippe, známe aj ako Wiissa. Tridsaťšesťročná hudobníčka pre mesačník Vogue prezradila, že pieseň napísala, keď žila v Los Angeles a jej priateľ ”mrzol v New Yorku”. Day Go By pochádza zo speváčkinho debutového sólového albumu Crush Songs, ktorý vydala vlani v septembri. Nahrávka obsahuje pätnásť skladieb, medzi ktorými je aj singel Rapt.

Karen O

, celým menom Karen Lee Orzolek, sa narodila v Južnej Kórei, vyrastala však v New Jersey. Preslávila sa v spomínanej kapele

Yeah Yeah Yeahs

, ktorá sa na scéne pohybuje od roku 2000.

Spolu s Brianom Chaseom (bicie) a Nickom Zinnerom (gitara) vydala albumy Fever To Tell (2003), Show Your Bones (2006), It’s Blitz! (2009) a Mosquito (2013), ktorý sa dostal na piatu priečku amerického rebríčka Billboard 200. Prvé tri albumy pritom nominovali na Grammy. Karen O sa venuje aj filmovým soundtrackom. Na konte má nomináciu na Oscara ako spoluautorka piesne The Moon Song z filmu Ona (2013).

Video: Yeah Yeah Yeahs – Cheated Hearts

Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia