Rihanna zverejnila video z nakrúcania s Westom a McCartneym

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Rihanna
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 31. januára (WEBNOVINY) – Barbadoská speváčka Rihanna zverejnila video z nakrúcania klipu k piesni FourFiveSeconds. Interpretka nahrala skladbu s americkým rapperom Kanyem Westom a britským hudobníkom Paulom McCartneym, ktorý sa preslávil v legendárnej kapele The Beatles.

V novinke je možné vidieť trojicu pózovať pred bielym plátnom, či ako si vyberajú oblečenie. Dvadsaťšesťročná speváčka vo videu prezradila, že West prišiel s nápadom, aby sa obliekli do rifľoviny.

Rifľovina bude vždy štýlová, je to klasika a ikona, presne ako posratí Beatles,“ povedala speváčka. Réžiu očakávaného videoklipu má na starosti dvojica Inez & Vinoodh.

Skladba FourFiveSeconds sa bude nachádzať na speváčkinom pripravovanom ôsmom albume. Na piesni sa podieľali aj Ty Dolla Sign, David Longstreth z kapely Dirty Projectors, Mike Dean a Dallas Austin.

Rihanna

, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do USA presťahovala ako 16-ročná. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic (2012).

K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don’t Stop The Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What’s My Name?, S&M, We Found Love, Where Have You Been, či Diamonds. Je držiteľkou siedmich cien Grammy, ôsmich American Music Awards, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení. Ak herečka sa predstavila vo filmoch Bojová loď (2012) a To je koniec! (2013).

Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Kanye WestPaul McCartneyRihanna