Robbie Williams vystúpi na Szigete

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Spevák Robbie Williams
Britský spevák Robbie Williams. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 2. februára (WEBNOVINY) – Anglický spevák Robbie Williams bude jedným z headlinerov maďarského festivalu Sziget, ktorý sa bude konať od 10. do 17. augusta v Budapešti. Štyridsaťročný bývalý člen formácie Take That sa predstaví v úvodný deň festivalu, pričom pôjde o jednu zo zastávok jeho tohtoročného turné s názvom Let Me Entertain You.

Na prvý deň festivalu je v predaji 25-tisíc jednodňových vstupeniek, pričom prvých 10-tisíc kusov sa predáva za 59 eur, po ich vypredaní sa cena zvýši na 65 eur. Vstup na úvodný deň budú mať aj majitelia sedemdňových permanentiek, ktoré momentálne stoja 229 eur. Organizátori podujatia ešte v decembri zverejnili prvých potvrdených interpretov, ktorými sú Florence and the Machine, Subways, Alt-J, José González, Jamie Woon, Blasterjaxx, Awolnation, Fauve, Kadebostany a Babylon Circus.

Robbie Williams

sa preslávil ako člen spomínanej skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Dosiaľ vydal jedenásť sólových štúdiových albumov, pričom zatiaľ poslednú nahrávku Under The Radar Volume 1 uviedol na trh 1. decembra.

K jeho hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She’s The One, Somethin‘ Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po turné skupinu opäť opustil.

Informácie pochádzajú od Silvie Turnerovej a z archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Robbie Williams