Rihanna zverejnila očakávaný videoklip, je plný drog a krvi

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Rihanna
Foto: facebook.com

BRATISLAVA 2. júla (WEBNOVINY) – Barbadoská speváčka Rihanna zverejnila očakávaný videoklip k piesni Bitch Better Have My Money. Dvadsaťsedemročná interpretka v novinke unesie spolu s ďalšími dvoma spoločníčkami bohatú ženu, ktorej ubližujú. Následne trávia chvíle na lodi, kde Rihanna strieľa zo zbrane, či v moteli, kde užívajú drogy. V závere klipu leží speváčka nahá, celá od krvi v debne plnej bankoviek. O réžiu sa postarali Rihanna a Megaforce. Vo videu si zahrali aj Eric Roberts a Mads Mikkelsen.

Na skladbe Bitch Better Have My Money spolupracoval okrem iných aj Kanye West. Pieseň by sa mala nachádzať na pripravovanom albume, ktorého názov ani termín vydania zatiaľ nie sú známe. Speváčka v ostatnom čase ponúkla aj single American Oxygen a FourFiveSeconds (feat. Kanye West a Paul McCartney).

https://www.youtube.com/watch?v=diOVAS2Q_w4

Rihanna

, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa ako 16-ročná presťahovala z rodného Barbadosu do USA. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200.

Ten však po prvý raz dobyla až so zatiaľ posledným albumom Unapologetic (2012). K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella (feat. Jay Z), Don’t Stop The Music, Take A Bow, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What’s My Name? (feat. Drake), S&M, We Found Love (feat. Calvin Harris), Where Have You Been, Diamonds a Stay (feat. Mikky Ekko). Je držiteľkou ôsmich cien Grammy, ôsmich American Music Awards, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Bojová loď (2012), To je koniec! (2013) a Annie (2014).

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Kanye WestRihanna