Steven Tyler zverejnil videoklip k prvému country singlu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Steven Tyler
Steven Tyler Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 4. júla (WEBNOVINY) – Americký spevák Steven Tyler, známy najmä ako frontman kapely Aerosmith, zverejnil videoklip k svojmu prvému country singlu s názvom Love Is Your Name.

Šesťdesiatsedemročný interpret sa v ňom objavuje na verande starého domu či v lese. Vidieť v ňom aj množstvo ďalších ľudí, vrátane ženy oblečenej v bielych šatách, na ktorých má pripnuté farebné stužky. O réžiu novinky sa postarala Trey Fanjoy, ktorá spolupracovala aj s Taylor Swift či Rebou McEntire.

Video: Steven Tyler – Love Is Your Name

„Video obsahuje množstvo osobných prvkov. Pochádzam z muzikantskej rodiny, ktorá ma so sebou brávala na turné. Ako malý som mal medvedíka čistotného a tiež prak. Vo videu účinkuje aj moja skutočná kapela Loving Mary. Táto pieseň a klip vystihujú to, ako bude znieť môj nový album,“ vyjadril sa Tyler o pripravovanej štúdiovke, na ktorej spolupracuje s country hudobníkmi Brettom Jamesom či Jarenom Johnstonom.

Steven Tyler

, vlastným menom Steven Victor Tallarico, pôsobí v spomínanej kapele Aerosmith od roku 1970, pričom prvú, eponymnú štúdiovku vydali o tri roky neskôr. Zatiaľ posledný radový album Music from Another Dimension! uviedli na trh v roku 2012.

K ich najznámejším skladbám patria Dream On, Angel, Love in an Elevator, Cryin‘, Crazy, Janie’s Got a Gun, Jaded, Livin‘ on the Edge, Pink či úspešná pieseň I Don’t Want to Miss a Thing zo snímky Armageddon (1998).

Štvornásobných držiteľov Grammy uviedli v roku 2001 do Rock’n’rollovej siene slávy, pričom Tyler spolu s Joeom Perrym získali v roku 2013 ASCAP Founders Award a uviedli ich do Skladateľskej siene slávy.

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Steven TylerTaylor Swift